باعرض سلام و آرزوی موفقیت روزافزون
خیلی از ما توی دوران تحصیلمون تو مقطع ابتدایی یه تعداد از وسایل به نظر به درد نخور خودمون رو می ریختیم دور مثل مدادهای کوچیک ،پاک کن های ریزو نصفه ،مداد تراش هایی که تیغ آنها کمی کند شده بود،دفتر هایی که تمام صفحاتشون مملو از مشق شب و دیکته و سوال های ریاضی و نمره ها و صد آفرین ها و ... بود.
اما خیلی از ما با وجود سن کم ،دغدغه ای بزرگتر از شکستن نوک مدادمون داشتیم!!!!!
یادمه اون وقتها به شخصه مدادهای کوچولومو نگه می داشتم بعد هم با چاقو بدنه ی اونو میشکوندم و مغز مداد رو برمیداشتم میذاشتم سر پرگار فلزیم.
پاک کن های ریز هم قسمت درست کردن فرفره هام میشدن وهزار هزارتا کار که اون وقت ها به نظرم دیگران خیلی بچگانه و به نظر خودم خیلی جذاب و بزرگ بود.....
خلاصه بزرگ و بزرگتر شدم الآن وقتی نوک مداد نوکیم میشکنه اصلا ناراحت نمیشم ...به جای استفاده از پاک کن یا از غلط گیر استفاده می کنم یا خط خطیش می کنم آخه وقت ندارم...پرگارمو خیلی وقته انداختم دور ...
خوش به حال همه ی اونهایی که هنوز مثل زمان بچگیشون به دستان ماهر و فکر خلاق و پشتکار بی مثال و ایده های نو و جالب خودشون اعتماد و اعتقاد کامل دارن و مثل اون موقع ها میشه بهشون گفت که دانشمندن البته یه دانشمند و مخترع جوان و بزرگ بزرگ از نظرایده های عالی و پشتکار وشکست ناپذیر و خلاق و با اعتماد به نفس فوق العاده .مطمئنا افرادی با این ویژگی ها برای مملکت و سرزمین مادریمون ایران و مردم عزیزش بهترین به شمار می آیند...
اطمینان کامل دارم که شما دانشمندان بزرگ و مصمم با ساخت یا حداقل برداشتن گامی در جهت پیشرفت ساخت اولین میکروکنترلر ایرانی برای همگان افتخارآفرین خواهید شد.
شنا کردن در جهت موافق آب دریا از عهده ی ماهی مرده هم برمی آید برای متفاوت بودن و پیشرفت کردن باید در جهت مخالف جریان آب شناکنی و از هیچ مانعی نترسی و بدونید که همیشه :زندگی زیباست،زشتی های آن تعبیر ماست.در مسیرش هر چه نازیباست آن تقصیر ماست.