جولای 29, 2010, 12:49:06 pm *
.
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: دوستان عزیز برای ایجاد موضوع جدید و ارسال پاسخ برای موضوعات حتما باید ثبت نام نمایید.

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: توضیحاتی در باره ساخت اولین میکروکنترلر ایرانی  (دفعات بازدید: 788 بار)
electrobot
Administrator
Newbie
تعداد ارسال: 4

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« : ژانویه 05, 2010, 05:13:20 pm »

با سلام خدمت شما دوستان و بازدید کنندگان محترم سایت ElectRobot و انجمن PorojeSara

همانطور که مطلع هستید کمتر کسی در کشور عزیزمان ایران برای طراحی و ساخت مدارات پیچیده از قبیل پردازنده ها ، میکروکنترلرها ، مدارات مجتمع و حتی ترانزیستورهای معمول پیش قدم می شود. و اینکه بنا به تفاوت نیازمندی ایرانیان نسبت به کشورهای دیگر و عدم طراحی قطعاتی کاملا ایرانی و رفع این نیازها بر آن شدیم تا با یاری خدا در مدت مشخصی طراحی میکروکنترلر کاملا ایرانی با در نظر گرفتن تمام احتیاجات ایرانیان عزیز را آغاز کنیم.
این طرح فعلا به عنوان پروژه پایان دوره تحصیل در دوره کارشناسی توسط دو تن از مدیران ElectRobot انتخاب شده است و به مرور زمان قصد تکمیل هر چه بیشتر آن و اضافه کردن قابلیت های دیگر به آن را داشته و امید است پس از تکمیل طراحی اولیه و با یاری دوستان بتوانیم این طراحی را برای ساخت به صورت مدار مجتمع به یکی از کشورهایی که قطعات لازم برای ساخت آن را دارند ارسال کرده و مدار مجتمع آن را که طراحی اولیه آن ، کاملا ایرانی و  به  نام کشور عزیزمان ثبت می شود را با قیمتی مناسب روانه بازار کنیم.
پس از تمام دوستان و بازدید کنندگان خواهشمندیم تا با نظرات خود ما را در طراحی و ساخت این میکروکنترلر یاری کنند. و قابلیت های  مورد احتیاج در این پروژه را در انجمن بازگو کرده تا در هنگام ساخت در نظر گرفته شود.
به زودی توضیحات کامل تری درباره این مطلب توسط اینجانب ارسال خواهد شد.

توجه : کلیه حقوق این طرح مربوط به سایت ElectRobot.ORG بوده و کپی برداری از این طرح پیگرد قانونی دارد.

با تشکر : مدیر سایت

توجه : لطفا برای ارسال نظر در انجمن ثبت نام نمایید و سپس با نام کاربری خود وارد همین صفحه شده و برای این پست گزینه پاسخ را که در سمت راست بالای آن است انتخاب نمایید.
« آخرين ويرايش: فبریه 28, 2010, 02:09:36 pm توسط electrobot » خارج شده است
Morteza_rk
Newbie
*
تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #1 : ژانویه 12, 2010, 01:43:22 pm »

با سلام خدمت شما مدیران محترم و سخت کوش

از شنیدن این خبر بسیار بسیار بسیار خوشحال شدم و امیدوارم که بتونید این کار عظیم و مهم رو انجام بدید ، البته طراحی یک میکروکنترلر بسیار سخت و پیچیدست و من تمنا می کنم که در این راه نا امید نشید و حتی اگر این طرح برای پایان دوره ی کارشناسی به پایان نرسید اونو در دوره کارشناسی ارشد دنبال کنید و حتما با مقامات دولتی و سازمانهایی نظیر بنیاد ملی نخبگان مشورت کنید و از حمایت های مالی و عامی و آزمایشگاههای اون بهره مند بشید.
حالا که استارت این کار رو زدید حتما اونو به پایان برسونید حتی اگه اگه بیشتر از 5 سال هم طول بکشه نباید رها کنیدش.

بهرحال من آرزوی موفقیت و سربلندی براتون دارم.

-------------------------------------------------------------

MRK

www.mrkelectronic.blogfa.com
خارج شده است
sadegh
Newbie
*
تعداد ارسال: 1

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #2 : مارس 27, 2010, 02:00:26 am »

با عرض سلام به شما دانشمندان عزیز و جوان این مرز و بوم  خبر بسیار خوشحال کننده ای بود و حتما شما هم به این جمله اعتقاد دارید که کسی که کوه را جا به جا کرذ ابتدا از سنگریزه ها شروع کرد با وجود اینکه ما از نظر سطح تکنولوزی الکترونیک از کشور های اروپایی پایین تر هستیم امیدوارم که هیچگاه شک و تردید به خود راه ندهید و این طرح عظیم را که سبب سر بلندی ایران عزیز است را به کمک خدای بزرگ به سر حد منزل برسانید خونسرد بنده به عنوان یک شاگرد کوچک خواهشمندم در این راه از منابع و مراجع داخلی و خارجی و همچنین نظرات اساتید مجرب استفاده نمایند  با ارزوی سر بلندی برای شما و ایران عزیز
خارج شده است
SAMANE
مهمان

آدرس ايميل
« پاسخ #3 : آپریل 29, 2010, 10:25:17 am »

باعرض سلام و آرزوی موفقیت روزافزون
خیلی از ما توی دوران تحصیلمون تو مقطع ابتدایی یه تعداد از وسایل به نظر به درد نخور خودمون رو می ریختیم دور مثل مدادهای کوچیک ،پاک کن های ریزو نصفه ،مداد تراش هایی که تیغ آنها کمی کند شده بود،دفتر هایی که تمام صفحاتشون مملو از مشق شب و دیکته و سوال های ریاضی و نمره ها و صد آفرین ها و ... بود.
اما خیلی از ما با وجود سن کم ،دغدغه ای بزرگتر از شکستن نوک مدادمون داشتیم!!!!!
یادمه اون وقتها به شخصه مدادهای کوچولومو نگه می داشتم بعد هم با چاقو بدنه ی اونو میشکوندم و مغز مداد رو برمیداشتم میذاشتم سر پرگار فلزیم.
پاک کن های ریز هم قسمت درست کردن فرفره هام میشدن وهزار هزارتا کار که اون وقت ها به نظرم دیگران خیلی بچگانه و به نظر خودم خیلی جذاب و بزرگ بود.....
خلاصه بزرگ و بزرگتر شدم الآن وقتی نوک مداد نوکیم میشکنه اصلا ناراحت نمیشم ...به جای استفاده از پاک کن یا از غلط گیر استفاده می کنم یا خط خطیش می کنم آخه وقت ندارم...پرگارمو خیلی وقته انداختم دور ...
خوش به حال همه ی اونهایی که هنوز مثل زمان بچگیشون به دستان ماهر و فکر خلاق و پشتکار بی مثال و ایده های نو و جالب خودشون اعتماد و اعتقاد کامل دارن و مثل اون موقع ها میشه بهشون گفت که دانشمندن البته یه دانشمند و مخترع جوان و بزرگ بزرگ از نظرایده های عالی و پشتکار وشکست ناپذیر و خلاق و با اعتماد به نفس فوق العاده .مطمئنا افرادی با این ویژگی ها برای مملکت و سرزمین مادریمون ایران و مردم عزیزش بهترین به شمار می آیند...
اطمینان کامل دارم که شما دانشمندان بزرگ و مصمم با ساخت یا حداقل برداشتن گامی در جهت پیشرفت ساخت اولین میکروکنترلر ایرانی برای همگان افتخارآفرین خواهید شد.
شنا کردن در جهت موافق آب دریا از عهده ی ماهی مرده هم برمی آید برای متفاوت بودن و پیشرفت کردن باید در جهت مخالف جریان آب شناکنی و از هیچ مانعی نترسی و بدونید که همیشه :زندگی زیباست،زشتی های آن تعبیر ماست.در مسیرش هر چه نازیباست آن تقصیر ماست. خنده
خارج شده است
FLIGHT
مهمان

آدرس ايميل
« پاسخ #4 : می 24, 2010, 01:23:07 am »

با سلام وآرزوی موفقیت خدمت شما وهمه جوانان پرتلاش ایرانی
من سوالات زیادی در مورد اینکه چطور می تونیم یک طرح و یک فکر و جامعه عمل بپوشونیم از کجا شروع کنیم.رشته دانشگاهی من متفاوت از افکاری که به فکرم خطور میکند چگونه میتوانم در زمینه هوش مصنوعی بدون تحصیلات دانشگاهی اون پیشرفت کنم
باتشکر
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :